Overzicht trainingen

TTC Rupel voorziet training voor jong en oud op alle niveaus. Met behulp van verschillende trainers en trainingen trachten we voor alle leden, competitiespelers, recreanten, jeugd en senioren een aanbod op maat te bieden zodat iedereen plezier kan beleven, beter kan worden, een balletje op eigen niveau kan slaan, …

Hierbij een overzicht:

Mensen met interesse om een keertje te komen proberen zijn van harte welkom op woensdag vanaf 20u00. We helpen je dan graag verder. Neem hier een kijkje op onze maandagavond trainingen [KLIK HIER]. Volgende begeleiders en trainers staan in voor de sportieve opvolging van onze spelers:

Onze trainers

Wim Malaise

Trainer A

Tel. 0479 / 57 18 78

wim.malaise@skynet.be

Wim, trainer A, onze hoofdtrainer van TTC Rupel, is naast een toptrainer ook voltijds leerkracht in het secundair onderwijs. Wim kan jaren ervaring voorleggen op topniveau en staat in voor de trainingen voor jeugdspelers die beginnen met competitie te spelen of dit al een tijdje doen. Wim begeleidt menige stages bij verschillende federaties.

Simon Van Hoofstat

Trainer B

Tel. 0485 / 51 24 48

simon@ttcrupel.be

Simon is een gedreven tafeltennisser en geeft al menige jaren training aan jeugd- en gevorderde spelers. Simon heeft een diploma ‘Trainer B’ en is tevens sportfunctionaris. Simon vervult de rol van trainingsverantwoordelijke en legt daarbij de nadruk op de hogere groepen.

Simon Janssens

Initiator

Tel. 0472 / 94 15 33

simon.janssens@ttcrupel.be

Simon, leerkracht lager onderwijs in de Sint-Lutgardisschool te Schelle. Simon behaalde in 2016 zijn ‘initiatorsdiploma’. Simon vervult de rol van trainingsverantwoordelijke en legt daarbij de nadruk op de lagere groepen.

Guido De Cock

Initiator

Tel. 0477 / 26 25 62

guidodecock@telenet.be

Guido heeft het diploma ‘initiator tafeltennis’ en is trainer met jaren ervaring binnen verschillende clubs. Guido begeleidt vele stages en is dus een gekend persoon bij de federaties.

Wout Vande Sompele

Initiator

Tel. 0499 / 36 01 54

wout@ttcrupel.be

Wout heeft menige jaren tafeltenniservaring en is vaste competitiespeler. Hij behaalde in 2016 zijn diploma ‘initiator tafeltennis’. Wout is alsook een actief bestuurslid en vervult de functie ‘secretaris VTTL’.

Alec Janssens

Initiator

Tel. 0493 / 70 55 29

alec-janssens@hotmail.com

Alec Janssens speelt al sinds zijn jonge jaren tafeltennis. Hij heeft zich in pijlsnelheid naar een profesionele hoogte gebracht met een B-klassement als resultaat. Alec heeft een diploma ‘initiator tafeltennis’ op zak.

Achiel Aerts

Trainer G-SPORT

Mobiel 0476 / 46 12 70

achiel@ttcrupel.be

 

Achiel, ex-voorzitter van Club75 Hemiksem T.T.K. en bestuurslid van TTC Rupel, is een speler met vele dienstjaren. Achiel volgt de G-sporters (sporters met een beperking) binnen onze club op.

Karl Felix

Hulp Trainer
G-sport

Tel. 0486 / 03 18 48

karl.felix1958@gmail.com

Karl speelt al vanaf zijn jonge levensjaren tafeltennis. Hij is steeds zeer gemotiveerd en staat Achiel bij met de begeleiding van de G-sporters. Karl is ook onze API (vertrouwelijke contactpersoon) van onze club.

Ruben De Vleeschouwer

Hulp trainer
Jeugdverantwoordelijke

Tel. 0493 / 78 58 69

ruben@ttcrupel.be

Ruben heeft al menige jaren ervaring met tafeltennis. Hij begeleidt de jeugdspelers op een toffe en aangename manier. Ruben is dan ook jeugdverantwoordelijke van onze club. Coachen en steun bij nederlagen is één van zijn taken. Ruben is alsook een actief bestuurslid en vervult de functie ‘secretaris Sporta’.

Maurice Allard

Hulp Trainer

Tel. 0470/07 63 51

01mauriceallard@gmail.com

Hallo, mijn naam is Maurice, ik ben 22 jaar en studeer Hotelmanagement op de AP Hogeschool. Al acht jaar lang ben ik trots lid van onze club, sinds kort geef ik ook training. Je kan me het best omschrijven met de volgende woorden: enthousiast, sociaal, behulpzaam en gedreven. Ik vind het belangrijk dat elk lid zich thuis voelt op onze club. Je kan me bijna altijd vinden op onze clubavond.

Mathijs Verbeeck

Hulp Trainer

Tel. 000/00 00 00

Mijn naam is Mathijs, al 21 jaar staan mijn voeten op deze aarde. Sinds september 2022 volg ik de opleiding Multimedia en creatieve technologie. 9 van de 21 jaar heb ik al toegewijd aan het verfijnen van mijn tafeltennis kunnen. Deze kennis ga ik nu doorgeven aan de beginnende spelers van onze club. Ik ben vrolijk, sociaal en altijd te vinden voor een goed mopje.