Overzicht trainingen

TTC Rupel voorziet training voor jong en oud op alle niveaus. Met behulp van verschillende trainers en trainingen trachten we voor alle leden, competitiespelers, recreanten, jeugd en senioren een aanbod op maat te bieden zodat iedereen plezier kan beleven, beter kan worden, een balletje op eigen niveau kan slaan, …

Hierbij een overzicht:

Mensen met interesse om een keertje te komen proberen zijn van harte welkom op woensdag vanaf 20u00. We helpen je dan graag verder. Neem hier een kijkje op onze maandagavond trainingen [KLIK HIER]. Volgende begeleiders en trainers staan in voor de sportieve opvolging van onze spelers:

Onze trainers

Wim Malaise

Trainer A

Tel. 0479 / 57 18 78

wim.malaise@skynet.be

Wim, trainer A, onze hoofdtrainer van TTC Rupel, is naast een toptrainer ook voltijds leerkracht in het secundair onderwijs. Wim kan jaren ervaring voorleggen op topniveau.

Simon Van Hoofstat

Trainer B

Tel. 0485 / 51 24 48

simon@ttcrupel.be

Simon is een gedreven tafeltennisser en geeft al menige jaren training aan jeugd- en gevorderde spelers. Simon heeft een diploma ‘Trainer B’ en is tevens sportfunctionaris. Simon vervult de rol van trainingsverantwoordelijke en legt daarbij de nadruk op de hogere groepen.

Simon Janssens

Trainer B

Tel. 0472 / 94 15 33

simon.janssens@ttcrupel.be

Simon, leerkracht lager onderwijs in de Sint-Lutgardisschool te Schelle. Simon speelt competitie en behaalde in 2016 zijn trainersdiploma. Simon vervult de rol van trainingsverantwoordelijke en legt daarbij de nadruk op de lagere groepen.

Guido De Cock

Initiator

Tel. 0477 / 26 25 62

guidodecock@telenet.be

Guido, initiator tafeltennis, is een trainer met jaren ervaring binnen verschillende clubs en begeleidde reeds vele stages.

Wout Vande Sompele

Initiator

Tel. 0499 / 36 01 54

wout@ttcrupel.be

Wout Is competitiespeler en secretaris VTTL van TTC Rupel. Hij behaalde in 2016 zijn diploma initiator tafeltennis.

Alec Janssens

Initiator

Tel. 0493 / 70 55 29

alec-janssens@hotmail.com

Alec Janssens speelt al sinds zijn jonge jaren tafeltennis. Hij heeft zich in pijlsnelheid naar een profesionele hoogte gebracht met een B-klassement als resultaat. Alec heeft een diploma ‘initiator tafeltennis’ op zak.

Achiel Aerts

Trainer G-SPORT

Mobiel 0476 / 46 12 70

achiel@ttcrupel.be

Achiel, ex-voorzitter van Club75 Hemiksem T.T.K. en bestuurslid van TTC Rupel, is een speler met vele dienstjaren. Achiel volgt de G-sporters (sporters met een beperking) binnen onze club op.

Katrien Raats

Hulp trainer

Tel. 0472 / 49 44 55

katrien@ttcrupel.be

Katrien is initiator tafeltennis. Katrien maakt als secretaris van Sporta en KAVVV deel uit van het bestuur van TTC Rupel. In noodgevallen springt Katrien ons trainersteam even bij.

Christophe Janssens

Hulp Trainer

Tel. 0476 / 988 350

christophe@ttcrupel.be

Christophe, is als bestuurslid verantwoordelijk voor de evenementen van onze club. Naast bestuurslid is Christophe een vaste waarde in de 1e ploeg van onze club.
In noodgevallen springt Christophe ons trainersteam even bij.

Jeugdverantwoordelijke

Ruben De Vleeschouwer

Jeugd
verantwoordelijke

Tel. 0493 / 78 58 69

ruben@ttcrupel.be

Ruben heeft jarenlang jeugdcompetitie gespeeld en is nu zelf jeugdverantwoordelijke. Ruben staat het hele jaar door klaar voor onze jeugdspelers. Coachen en steun bij nederlagen is één van zijn taken.