Weekoverzicht 28 maart

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA: Door de algemene forfait van KBTS kwam onze A-ploeg niet in actie.

B-ploeg SPORTA: Een gemakkelijke match om het seizoen af te sluiten. Diest trad maar met 2 man aan. Bass en invaller Yves wonnen 3 matchen. Koen verloor 1 match. Bass en Koen verloren nipt de dubbel. Zo eindigt de B-ploeg op een 9de plek in de reeks.

C-ploeg SPORTA: Een nederlaag tegen de ongenaakbare leider. Remz speelde goed en won 2 matchen. Thierry verloor 2 matchen telkens in de 5de set. De C-ploeg sluit het seizoen zo af op een 5de plek.

D-ploeg SPORTA: Kurt trekt zijn goede vorm van de laatste weken door. Hij won 3 matchen net zoals Dieter. Luc verloor alleen tegen de eerste man van KBTS. Ook de dubbel werd verloren. Het mooie seizoen komt zo aan een einde met een mooie 2de plek in de reeks.

E-ploeg SPORTA: Ronny, Yves en René wonnen met 8-2 van de dames van Sint-Antonius. Enkel René moest zich 2x gewonnen geven. Ze sluiten het seizoen af op een mooie 8ste plek in de reeks.

F-ploeg SPORTA: Als je 8 matchen van de 10 een 5-setter is, dan waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk konden Katrien en Yana beide 2 matchen winnen. Marie-Louise speelde 2x een 5-setter maar kon de match net niet winnend afsluiten.

 

JEUGD

VTTL jeugd: Tegen Virtus werd er verloren met 4-6 Thibaut won 2 matchen en Lander 1. Lander en Arthur lieten in de dubbel niks heel van de tegenstander. Volgende week de laatste competitiematch tegen Retie. Succes!!

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: Een ware stunt van de A-ploeg. Op bezoek bij Salamander (B6, C0, C0, C2) werd er gewonnen met 7-9. Door deze overwinning geven ze de laatste plek door aan Tecemo. Met nog 1 speeldag te gaan, moeten ze gewoon winnen en dan is de handhaving veilig. Ruben won zijn 4 matchen. Kris won 3. Christophe en Wim wonnen beide 1 match.

B-ploeg: Met 3 man werd er verloren van Zwijndrecht A met 7-9. Geoffrey was niet te kloppen en won er 4. Wout won er 2 en Kristof 1. Volgende week is er de laatste match tegen Retie.

C-ploeg: Tegen 3 man werd er gewonnen met 7-9. De C4 van Merksplas was niet te kloppen. De C-ploeg staat op een mooie 6de plek. Laatste speelweek staat een duel tegen Gierle op het programma om het seizoen af te sluiten.

D-ploeg: 7-9 verloren tegen Berlaar. Sven trok zijn goede vorm door en won 3 matchen.

E-ploeg: Knappe overwinning tegen de leider. Wel jammer van de consequenties voor de F-ploeg. Invaller Robin won er 3. Vaste spelers Yoran, Serge en Steve wonnen er elks 2. Het seizoen zit er op want volgende week zijn ze vrij!

F-ploeg: Door een foute opstelling van de E-ploeg verliest de F-ploeg met 0-16. Volgende keer toch iets beter opletten E-ploeg!

 

Ruben