Weekoverzicht 14 maart

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA: Een mooie 4-6 overwinning op bezoek bij Pipoka A. Joery Haestincks kon een B6 kloppen maar verloor van een sterke C6. Rowan en Kristof wonnen beide van C4 en C6. Zo blijf de A-ploeg op een verdienstelijke 2de plek in 2de afdeling. In het individueel klassement staat Kristof op een mooie 7de plek.

B-ploeg SPORTA: Tegen de mannen uit Hulshout werd er verloren met 3-7. Jorven won 2 matchen en verloor telkens met nipte sets tegen de 1ste man van Hulshout. Koen was goed voor het 3de en laatste punt. Met nog 2 speelweken te gaan, staat de B-ploeg op een voorlaatste plaats. De resterende 2 weken moeten gewonnen worden om het behoud te verzekeren.

C-ploeg SPORTA: Appeltje eitje tegen de laatste in de stand. 1-9 was een logische overwinning voor onze mannen. Enkel Thierry verloor 1 match. Remz en Jannes wonnen hun 3 matchen als ook de dubbel. Thierry staat individueel op een mooie 3de plaats. Remz vinden we terug op een 20ste plek en Jannes op plaats 26.

D-ploeg SPORTA: Vaste waarden Kurt en Dieter gingen samen met Geoffrey Ho naar Sint-Lenaarts A. Er werd 4-6 gewonnen. Kurt won van de eerste man maar verloor van de 3de man. Dieter was ook goed voor 2 matchen. In een spannende dubbel konden Kurt en Dieter de overwinning toch over de streep trekken. Invaller Geoffrey kon 1 match winnen. Zo blijft Rupel in het spoor van de leider Orka.

E-ploeg SPORTA: Tegen Kruispunt werd er nipt verloren. Yves kon 2 matchen winnen, René en Ronny wonnen beide 1 match. Met nog 2 speelweken te gaan blijft het razend spannend onderaan in de reeks. 5 ploegen op een zakdoek dus alles is nog mogelijk. Voorlopig staan ze op een 10de plek.

F-ploeg SPORTA: Een moeilijke avond voor onze F-ploeg op bezoek bij Brasgata. Katrien was goed voor 2 matchen en verloor nipt de dubbel met Tim. Tim kon 1 match winnen. Marco kon ondanks enkele mooie matchen geen match winnen. Zo blijft de F-ploeg in de buik van het klassement staan.

 

JEUGD

A-ploeg: Een veredelde vriendenmatch stond op het programma tegen de B-ploeg. Ze hadden aan 4 punten genoeg om kampioen te spelen in de hoogste reeks van de jeugd. Uiteindelijk werd er gewonnen met 9-1 van de B-ploeg en werd het kampioenschap veilig gesteld. Enkel Maurice moest de duimen leggen voor een sterk spelende Sam. Volgende week een match nulle tegen Vrembo om het seizoen en tevens ook hun jeugdcarrières af te sluiten. Nog straffer, in het individueel klassement zijn de eerste 3 plekken voor de A-ploeg. Van totale heerschappij gesproken.

B-ploeg: Tegen de A-ploeg werd er verloren met 1-9. Sam kende een uitstekende vorm en won van Maurice. Tegen Robin en Louis moest hij nipt de duimen leggen. Ook Jonas kon ondanks een spannende laatste match geen winstmatch laten noteren. Voor Wannes ligt het niveau net nog wat te hoog maar hij leert wel elke week bij.

C-ploeg: 5-5 spelen tegen Orka B (E2, E2 en NG) was een stunt. Yorben stak iedereen in zijn zak. Seppe en Yaro wonnen beide 1 match. Een mooi resultaat tegen een sterke tegenstander. Kunnen ze dit volgende week herhalen tegen Pipoka A? Met een D2 bij de tegenstander wordt het iets moeilijker maar niets dat onmogelijk is.

E-ploeg: Jens, Daniel en Jorden lieten niks heel van Henricus. 1-9 werd er gewonnen. Enkel de dubbel werd verloren. Door deze vlotte overwinning springt de E-ploeg naar een eerste plek. Met nog 1 speeldag te gaan en maar 2 punten verschil tussen de 1ste en de 4de blijft het razend spannend. De laatste speelweek zal alles bepalend zijn voor het kampioenschap.

VTTL jeugd: Na de euforie van vorige week werd er verloren met 9-1 tegen een sterke tegenstander. Jef, Lander en Arthur vechten elke week als leeuwen maar moeten vaak nipt de duimen leggen. Lander kon tegen AFP 1 match winnen. Arthur en Jef wonnen niets ondanks enkele nipte matchen.

 

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: Tegen de leider werd er met 14-2 verloren. Ruben en Kris konden ieders 1 match winnen. Jeugdspeler Robin mocht eens proeven van het hoogste niveau en heeft zijn streng getrokken. Door de winst van de directe concurrenten wordt het behoud net wat moeilijk maar niet is onmogelijk. Te beginnen met volgende week tegen Sokah.

B-ploeg: Door een late afzegging werd er met 3 man gespeeld. Ondanks werd er toch maar met 6-10 verloren. Louis speelde zeer goed en won van C6 en verloor nipt van C4. Wim won 3 matchen, Wout won er 2.

C-ploeg: Tegen de leider werd er verloren met 12-4. Joeri was in zeer goede doen en won 3 matchen. Birgit kon 1 match winnen. Zo blijft de C-ploeg in het buik van het klassement en gaat zorgeloos seizoenseinde tegenmoet.

D-ploeg: Op bezoek bij Borsbeek ging Sven samen met invallers Yoran en Nick op zoek naar een overwinning. Sven en Nick wonnen beide 3 matchen. Yoran kon geen matchen winnen ondanks enkele spannende sets. De D-ploeg blijft zo in de middenmoot staan in 4de afdeling.

E-ploeg: Zij kregen forfait van AFP

F-ploeg: Er werd geen misstap begaan tegen Brasgata. Al werd het wel even warm. Het ging van een 6-4 achterstand naar een 6-10 overwinning. Straf! Serge speelde mee ipv Ronny en won 4 matchen. Met nog 3 speelweken te gaan is de opdracht simpel. Enkel week winnen en je bent kampioen.

 

AVVV

A-ploeg: De kampioen ging met 2 man op bezoek bij Hove. Er werd simpel gewonnen met 4-6. Christophe en Guido verloren enkel de dubbel. De enkelmatchen werden simpel gewonnen. Guido, Kris en Christophe staan in de individuele rangschikking op een 3de, 4de en 5de plek.

B-ploeg: Ook hier een 4-6 overwinning tegen KBC. Joery en Hans wonnen er samen 4 en de dubbel. Danny kon 1 match winnen. De B-ploeg eindigt op een mooie 7de plek in 2de afdeling.

 

Ruben