Weekoverzicht 21 maart

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA: De laatste speelweek werd afgesloten met een mooie 7-3 overwinning tegen Wuustwezel A. Ruben won 3 matchen, Joery won van 2x C2 en Kristof kon het onderling duel met zijn broer Bjorn winnend afsluiten na een spektakelmatch. Door het algemeen forfait van KBTS volgende week zit het seizoen er op. De A-ploeg kan niet meer ingehaald worden en zal dus 2de worden in 2de afdeling. Als we naar de individuele rangschikking kijken, zien we dat Kristof op een mooie 8ste plaats staan. Rowan is 12de en Joery 23ste. Bedankt aan alle invallers die hebben meegedaan dit seizoen!

B-ploeg SPORTA: Tegen Liberpas A werd er gewonnen met 4-6. Bass was niet te kloppen en won 3 matchen. Samen met Koen verloor hij de dubbel nipt. Koen won 2 enkelmatchen en invaller André was goed voor 1 match. Door deze belangrijke overwinning springt de B-ploeg naar een voorlopige 9de plek. Met 5 punten voor op de laatste kunnen ze niet meer zakken. Well done boys!

C-ploeg SPORTA: Zij kregen forfait van Wuustwezel. Ze spelen volgende week tegen de leider om het seizoen af te sluiten.

D-ploeg SPORTA: Een simpele overwinning voor de D-ploeg tegen Schilde. Kurt, Dieter en Luc wonnen alle 3 hun individuele matchen. Alleen de dubbel werd verloren. Kurt staat op een mooie 2de plek in het individueel klassement. Dieter staat op 5, Luc op 12. Bedankt aan Sam, Jonas, Geoffrey en Joris voor in te vallen!

E-ploeg SPORTA: Een simpele overwinning van onze E-ploeg dat de touwtjes volledig in handen heeft voor het laatste duel volgende week. Winnen betekent dat ze niet zakken volgend seizoen, bij een verliest moeten ze hopen op het puntenverlies van de concurrentie. René en Yves wonnen 3 matchen. Ronny zag 1 match verloren gaan. Samen met Yves nam hij de dubbel voor zijn rekening.

F-ploeg SPORTA: De vrouwenploeg van Rupel verloor van de heren van Wuustwezel. Katrien en Yana konden beide 2 matchen winnen. Marie-Louise kon geen match binnenhalen. De F-ploeg blijft op een rustige 8ste plek staan. Volgende week nog 1 match een daarna zit het seizoen er op.

 

JEUGD

A-ploeg: KAMPIOENEN!!! De kampioen in de hoogste afdeling van de jeugd ging met 2 man naar Vrembo voor een verplicht nummer. Eens aangekomen zagen we dat Vrembo ook maar met 2 spelers aantrad. Uiteindelijk een simpele 3-6 overwinning. Enkel de dubbel werd verloren. Louis, Robin en Maurice sluiten zo hun jeugdcarrière af met het kampioenschap in de hoogste afdeling van de jeugd. Individueel staat Louis op het hoogste schavotje, Robin op de 2de plek en Maurice op een 2de plek.

Ik wil ze alle 3 bedanken voor hun inzet en motivatie gedurende de jaren, veel plezier en succes bij de volwassenen. Een trotse jeugdverantwoordelijke!

B-ploeg: Ook hier 2 spelers die hun laatste jeugdmatchen hebben gespeeld. Jonas en Sam wonnen op hun allerlaatste speeldag elks 2 matchen tegen Orka A. Na nieuwjaar hebben zij een beetje afgezien maar wel veel bijgeleerd. Sam, Jonas ook aan jullie een dikke merci voor alles.

C-ploeg: Het seizoen werd afgesloten met een nipte nederlaag tegen Pipoka A. Yorben kon als E6 winnen van een D2, straf! Yaro en Seppe verweerden zich kranig maar konden geen matchen winnen.

E-ploeg: Net geen kampioen, 2 puntjes kwamen ze tekort om in hun eerste volledige seizoen al meteen kampioen te spelen. Jorden, Jens en Daniel werden elke week beter en dit vertaalde zich ook in de score tijdens de wedstrijden.

VTTL jeugd: Thibaut en Arthur gingen samen met held Yorben, die last minute inviel voor de ziek Jef, naar Sokah. Een 4-6 overwinning tegen de jongens uit Hoboken was oververdiend. Invaller Yorben was goed opgewarmd in de ochtend en won 3 matchen. Thibaut won er 2 en samen wonnen ze de dubbel. Arthur speelde goed maar kwam net te kort op de cruciale momenten.

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: De A-ploeg heeft nog een levenslijn. De match die moest gewonnen worden, werd ook gewonnen tegen Sokah. Zo blijft het druk zetten op de concurrentie. Steven, Christophe en Ruben wonnen 3 matchen (ze verloren enkel van B4). Kris won 2 matchen. Volgende week opnieuw een belangrijke match voor het behoud.

B-ploeg:

C-ploeg: Een match tussen 2 ploegen uit de middenmoot. Philip, Joeri, Birgit en André wonnen met 10-6. Joeri won zijn 4 matchen, knap!. Philip was goed voor 3 matchen, Birgit 2 en André 1. De resterende wedstrijden zullen formaliteiten zijn. De C-ploeg heeft niets meer te winnen of te verliezen.

D-ploeg: Weeral met 3. Het begint bijna een traditie te worden. Tegen Hove werd er ondanks de man minder maar met 6-10 verloren. Sven en Davy wonnen 3 matchen. Jeugdspeler Yorben kon geen winstmatch laten noteren, toch liet hij enkele mooie dingen zien. Nog 2 speelweken en het rustige seizoen van de D-ploeg komt tot een eind.

E-ploeg: Tegen de laatste werd er gewonnen met 4-12. Jeugdspeler Robin viel in en liet geen steek vallen. Vaste waarden Serge en Francis waren beide goed voor 3 matchen. Ondanks een vermoeiende week kon Yoran toch 2 matchen winnen. Met nog 1 speelweek te gaan tegen de leider kunnen ze een keer all the way gaan. Veel succes.

F-ploeg: Dubbel goed nieuws. De concurrent voor de 1ste plaats verloor dus werd er geen risico genomen. Maurice werd opgeroepen om samen met Ronny, Rene en Yves de overwinning veilig te stellen. De mannen uit Gierle werden overklast en konden maar 3 matchen winnen. Maurice en Ronny 4, Yves won er 3 en René 2. De volgende 2 weken moeten ze winnen om bovenaan te blijven.

 

Ruben