Weekoverzicht 7 maart

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

 

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA: De A-ploeg kreeg forfait van Turnhout A. Hierdoor blijven zo op een mooie 3de plaats in 2de afdeling.

B-ploeg SPORTA: Op maandag moest de B-ploeg naar Borsbeek met Jorven, Bass en Koen. Het werd een 5-5 gelijk spel. Jorven en Koen wonnen elk 2 matchen. Bass kon 1 match winnen. Door het gelijk spel houdt de B-ploeg nog 2 ploegen achter zich in de reeks.

C-ploeg SPORTA: De ploeg was deze week vrij

D-ploeg SPORTA: Door algemene forfait van de tegenstander kwam de ploeg niet in actie.

E-ploeg SPORTA: Deze match vervroegd gespeeld. Het werd 8-2 tegen de mannen uit Dam.

F-ploeg SPORTA: Katrien en Tim konden beide 1 match winnen tegen een zeer sterke tegenstander. Marco kon geen match winnen ondanks enkele nipte matchen. In de toekomst zal hij deze matchen wel over de streep kunnen trekken.

 

JEUGD

A-ploeg: Deze match werd in de vakantie gespeeld en werd gewonnen met 0-10. Door het puntenverlies van de concurrentie kan de A-ploeg volgende week kampioen worden. Dan speelt het tegen onze eigen B-ploeg voor de titel.

B-ploeg: Tegen de laatste in de stand, Borsbeek B, werd er gewonnen met 10-0. Jonas, Wannes en invaller Seppe waren duidelijk zeer gemotiveerd en lieten niks heel van de tegenstander. Trekken ze dit door naar de resterende speelweken?

C-ploeg: Met 2 man werd er verloren van Heikant. Yorben en Yaro konden alle 2 winnen van de 3de man van Heikant. Met nog 2 speelweken te gaan staat de ploeg voorlopig op een laatste plek.

E-ploeg: Daniël was duidelijk in vorm en won 3 matchen in een 6-4 overwinning tegen Borsbeek D. Jens en Jorden zorgde samen voor de andere 3 punten. Elke speelweek boeken ze vooruitgang en dit begint zich ook steeds meer te vertalen in de wedstrijden.

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: Degradatietriller tegen een versterkt Schoten B werd een 8-8 gelijkspel. Op Christophe stond geen maat en stak even 4x C0 in zijn rugzak. Ruben won er 2, Kris en Guido waren beide goed voor 1 match. Dankzij de steun van de supporters en de coaching van Alec werd er bijna gestunt. De resterende weken zullen zeer belangrijk worden voor het behoud.

B-ploeg: Door de onbeschikbaarheid van iedereen  in de B-ploeg werd er forfait gegeven tegen Gierle.

C-ploeg: Tegen Schoten werd er gelijk gespeeld. Nieuwe aanwinst Joeri kende een goede dag en won er 3. Davy had een mindere dag en won alleen van E4. Birgit en André wonnen elks 2 matchen en zo werd de avond afgesloten bij een 8-8.

D-ploeg: Personeelstekort maakt dat de D-ploeg nog eens met 3 man moesten spelen. Louis, Yannick en Sven lieten het niet aan hun hart komen en wonnen met 10-6 van de 3de in de stand Hallaar. Louis toonde zijn goede vorm en won 4. Yannick en Sven waren goed voor elks 3 matchen. Zo blijft de D-ploeg rustig in de buik van het klassement staan.

E-ploeg: Tegen een zeer sterke tegenstander werd er verloren met 11-5. Invaller Maurice won er 2. Serge liet ook 2 winstmatchen optekenen. Yoran kon na elke spannende matchen uiteindelijk 1 match winnen. Karl is wat uit vorm en kon geen match winnen. Volgende week spelen ze een zeer belangrijke tegen de laatste in de stand.

F-ploeg: Blijven winnen is het advies en dit werd ook gedaan tegen Berlaar. 6-10 werd er gewonnen en zo blijft de ploeg op een mooie 2de plaats staan in 5de afdeling. Yves won alles, Ronny 2 en René 1. Jeugdspeler Yorben won ook mooi 2 matchen.

 

AVVV

A-ploeg: Weeral een overwinning voor de A-ploeg, dit keer tegen Sokah. Christophe liet 1 match glippen en ook de dubbel werd verloren.

B-ploeg: Tegen Deurne werd er gelijk gespeeld. Joery won er 3 + de dubbel samen met Yannick. Danny kon ook 1 matchen winnen tegen een D0.

 

Je verslaggever, Ruben