Weekoverzicht 28 februari

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!
 
SPORTA volwassenen
A-ploeg SPORTA: De enige overgebleven ploeg in de Beker van Antwerpen moest dinsdag tegen Orka G spelen. Ondanks enkele spannende matchen én veel voorgift werd er toch overtuigend gewonnen met 3-6. Ruben, Davy en Joery wonnen allemaal 2 matchen. Op naar de volgende ronde!
E-ploeg SPORTA: René, Ronny en Yves gingen dinsdag op bezoek bij Dam B, de eerste in de stand. Ronny kon 2 matchen winnen maar René en Yves konden geen match winnen. Uitslag 8-2 en zo blijft het razend spannend in 9de B. Tussen de 7de en de laatste in de stand is er maar 1 punt verschil.
 
JEUGD
A-ploeg ging op zaterdag naar Orka, de tweede in de stand. Er werd niks heel gelaten van de tegenstander. Een droge 0-10 op het bord. De weg naar de titel ligt wagenwijd open. Nog straffer. Louis, Robin en Maurice staan 1ste, 2de en 3de in het individueel klassement. Van totale heerschappij gesproken!
 
AVVV
A-ploeg: Tegen Wilraco werd er 5-5 gespeeld. Ondanks het gelijkspel komt de titel niet meer in gevaar. Kris en Guido wonnen elk 2 matchen. Christophe kon maar 1 winstmatch binnenslepen. Met nog 2 speeldagen is de titel een zekerheid.
B-ploeg: Er werd met 4-6 gewonnen tegen De Gouden Leeuw. Joery was goed voor 3 matchen. Hans won er 2 en Danny 1. Zo blijft de B-ploeg mooi in de buik van het klassement staan.
 
Uw verslaggever,
Ruben