Weekoverzicht 21 februari

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA:

B-ploeg SPORTA: Tegen Borsbeek A werd er verloren met 3-7. Koen is net terug uit blessure en mist momenteel nog wat matchritme. Bass won 2 matchen en Hans zorgde voor het laatste punt. Zo blijft de B-ploeg op een 9de plaats staan in 4deafdeling.

C-ploeg SPORTA: Deze match werd op vraag van Orka uitgesteld naar een latere datum.

D-ploeg SPORTA: Tegen de leider werd er gewonnen met 4-6. Kurt was de grote uitblinker met 3 winstmachen. Zo verkleint de D-ploeg de voorsprong op de leider naar 2 punten. Alles is nog mogelijk in de laatste weken.

E-ploeg SPORTA: De E-ploeg kende een moeilijke avond tegen Wuustwezel. Yves, René en Ronny wonnen elks 1 match tegen de 2de in de reeks. Zo blijven ze op een laatste plaats staan in hun reeks.

F-ploeg SPORTA: Zij waren een speelweek vrij

 

JEUGD

Enkel de C-ploeg moest een inhaalmatch spelen tegen Heikant. Yorben won van een E0 en van NG. Seppe en Yorben wonnen beide 1 match. Eindstand 4-6 in het nadeel van onze ploeg.

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: Wegens blessures trok onze A-ploeg met 3 man naar Berlaar, zeer jammer in tijde van degradatiestrijd. Eens op Berlaar was het duidelijk dat ook zij met 3 man speelde waardoor het geloof in een overwinning een flinke boost kreeg. Kris en Guido wonnen beide 2 van hun 3 matchen. Christophe was goed voor 1 match. Wat resulteerde in een atypische 6/9 overwinning.

B-ploeg: In een reeks waar niks meer te verliezen is, werd er verloren van Merksplas B met 4-12. Wim en Kristof konden beide 2 matchen winnen. Wout en Simon waren er dicht bij maar kwamen telkens net een beetje tekort.

C-ploeg: Joeri, Birgit en André trokken met z’n 3’en naar Turnhout met weinig verwachten. Maar ook Turnhout had personeelsproblemen en trad ook aan met 3 man. Om 22.05 waren alle matchen gespeeld en werd er nog uitgebreid de tijd genomen om met de tegenstander wat bij te praten. Eindstand 9-6.

D-ploeg: Nog meer zorgen in de D-ploeg. Jeugdspeler Yorben werd last-minute gebeld voor in te vallen. Samen met een andere invaller Robin en vaste waarde Sven gingen ze naar Willebroek B, de 1ste in de stand. Sven kon de eer redden met 1 match. Jeugdspelers Robin en Yorben konden geen winstmachten laten noteren.

E-ploeg: Thuis werd er verloren van Berlaar met 5-11. Francis was zoals iedere week goed voor 4 winstmachten en is duidelijk klaar voor een stapje hoger te spelen volgend seizoen. Serge kon nog 1 match winnen. Yoran speelde 3x een belle maar het mocht niet baten. Ook Steve liet bij momenten knappe dingen zien, maar kon geen match over de streep trekken. Door de nederlaag moet de E-ploeg toch terug een beetje naar de ploegen onder hun beginnen te kijken.

F-ploeg: Zij hadden een vrije speelweek

 

AVVV

A-ploeg: de autoritaire leider in de hoogste afdeling won met 9-1. Enkel Christophe moest 1 match prijsgeven.

B-ploeg: Een mooie overwinnen van onze B-ploeg tegen Aartselaar. Joery was goed voor 3 matchen en had zo een groot aandeel in de 7-3 overwinnen. Chris liet 2 match optekenen en Danny was goed voor 1 winstmatch.

 

Ruben