Weekoverzicht 14 februari

De speelweken in de jeugd en volwassenen naderen hun einde. Hoog tijd voor een weekoverzicht!

SPORTA volwassenen

A-ploeg SPORTA: Tegen de voorlaatste in de stand werd er met nipte 6-4 cijfers gewonnen. Kristof en Joery wonnen elk 2 matchen én samen ook de dubbel. 3de man Rowan won er 1. Zo blijft de A-ploeg op een mooie 2de plek staan in de reeks.

B-ploeg SPORTA: Zij genoten van een vrije speelweek

C-ploeg SPORTA: Thuis tegen Balder D werd er gewonnen met 6-4. Thierry kent een zeer goed seizoen en was weer goed voor 3 winstmachten én voor de dubbel samen met Remz. Door deze overwinning blijft de C-ploeg op een mooie 3de plek.

D-ploeg SPORTA: Enkel de eerste man van Koningshof was te sterk voor onze mannen. Voor de rest een simpele overwinningen voor Kurt, Dieter en Luc. Ook zij staan op een mooie 3de plaats in hun reeks.

E-ploeg SPORTA: Op Valentijn ging onze E-ploeg op bezoek bij Pipoka D. Er werden geen cadeaus uitgedeeld aan de tegenstander. René moet 1 match prijsgeven en ook de dubbel werd verloren maar de overwinning kwam nooit in gevaar. Door deze overwinning vinden ze terug aansluiting met de ploegen boven hen.

F-ploeg SPORTA: Net zoals vorige week wint Katrien haar 3 matchen. Marco en Tim wonnen beide 1 matchen. Goed voor een 5-5 gelijkspel tegen Koningshof E. Katrien, Marco en Tim gaan een rustig seizoenseinde tegemoet.

 

JEUGD

A-ploeg: op bezoek bij Borsbeek B werden alle matchen gewonnen. Zo loopt onze A-ploeg beetje bij beetje was uit op de concurrenten voor de titel. Het zou een mooie bekroning zijn voor de ploeg die na dit seizoen afscheid neemt van de jeugd.

B-ploeg: Ook zij moesten naar Borsbeek. Tegen de A ploeg werd er verloren met zware 9-1 cijfers, al werden er wel 5 belles gespeeld. Enkel de dubbel kon winnend worden afgesloten. On to the next one!

C-ploeg: Zij genoten van een vrije speelweek

E-ploeg: De mannen van het verre Beerse kwamen op bezoek. Daniël en Kapitein Jens lieten ieders 2 winstmatchen optreden. Jorden was dicht bij een overwinning maar verloor nipt in een 5de set. Mits een beetje meer concentratie en werkijver kunnen wij nog grote stappen zetten in de toekomst.

A-ploeg VTTL: Retie kwam op bezoek, net zoals Beerse een verre verplaatsing. Momenteel betalen onze jongens, die vaak het moeten opnemen tegen oudere tegenstanders, nog leergeld maar dit is slechts een kwestie van tijd.

 

VTTL volwassenen

A-ploeg: Is operatie redding ingezet? De A-ploeg won tegen Brasgata met 7-9 en knoopt zo terug aan met de ploegen boven hen. Met nog enkele speeldagen te gaan, kan het nog spannend worden in 1ste provinciale. Steven blonk uit met 4 machten. Kris won er 3. Guido en Christophe wonnen elks 1 match. Op naar volgende week en misschien een nieuwe stunt?

B-ploeg: Een reeks zonder inzet want 1 ploeg heeft algemene FF gegeven. Jeugdspeler Louis mocht zijn talenten laten zien in 2de provinciale en deed het zeer goed! Onder de vleugels van Wim, Geoffrey en Wout voelde hij zich in zijn sas en dat bevorderde ook de speelstijl. Na 2 nipte verlies matchen kon hij toch 1 match binnenhalen.

C-ploeg: Door de afwezigheid van Philip én André werd er met C4 C6 D2 D2 naar Brasgata gegaan, de laatste in de stand. Op papier een makkelijke tegenstand maar niets was minder waar. Rusten deden we met 4-4! Na de rust werd er wel snel het verschil gemaakt was resulteerde in een 5-11 overwinning.

D-ploeg: Donderdag 17/02 stond er een match op het programma tegen Blue Rackets. Maurice Allard samen met de vaste waarden Davy, Sven en Kris. Er werd een mooie overwinning geboekt tegen de 3de in de stand. Maurice liet zien dat 4de ideaal is voor hem maar dat zal ook niet lang meer duren. De D-ploeg staat op een veilige 7de plaats na 16 speelweken.

E-ploeg: Geelse kwam op bezoek en kaapte de punten weg. Francis was weeral goed voor 4 matchen en is bezig aan een uitstekend seizoen. Karl en Serge hielden het bij 1 winstmatch. Voor Yoran is het zijn eerste jaar bij de volwassenen en bijgevolg ook een moeilijker seizoen. Maar elke week gaat het beter en beter.

F-ploeg: Op zaterdag ging onze F-ploeg naar AFP op zoek naar punten om op de 1ste plaats te blijven staan. Jeugdspeler Yorben zorgde mee samen met Ronny, René en Yves voor een simpele 5-11 overwinning. Zo blijft de F-ploeg leider in 5deprovinciale, wat belangrijk is met het oog op volgend seizoen!

 

AVVV

A-ploeg: de ongenaakbare leider in de hoogste afdeling won eenvoudig met 0-10. De titel is binnen handbereik.

B-ploeg: Rupel B kende een moeilijke avond op bezoek bij Brasgata B. Er werd verloren met 8-2. Hans won er 1 én ook de dubbel werd winnend afgesloten.

 

Ruben