SPORTA Volwassenen

A-ploeg SPORTA: Op verplaatsing naar Schilde werd overtuigend gewonnen. Invaller Christophe deed zijn duid in het zakje met 3 winstmachten. Terwijl Rowan en Kristof elk 2 matchen wonnen. Onze A-ploeg staat op een mooie 2de plaats na 16 speelweken.

B-ploeg SPORTA: Er werd niets overgelaten van de dames van Nodo. Jorven, Bass en Hans wonnen al hun matchen, ook de dubbel werd gewonnen. Zo springt de B-ploeg naar een 9de plaats in 4de afdeling.

C-ploeg SPORTA: Met de gebroeders Grges en Thierry ging de C-ploeg op verplaatsing naar Tecemo. Jeugdspelers Robin trok zijn goede vorm van in de jeugd door en won zijn 3 matchen + de dubbel met broer Remz. Thierry en Remz wonnen 2 matchen, einduitslag 2-8. Ze nestelen zich zo in de top 4.

D-ploeg SPORTA: Ook onze D-ploeg moest naar Tecemo. Ook hier viel een jeugdspeler in samen met de vaste waarde Kurt en Dieter. Ondanks een 1-4 voorsprong, kantelde de match plots in ons nadeel naar 6-4. Ondanks het verlies blijft de D-ploeg stevig in de top 3 staan.

E-ploeg SPORTA: Tegen Heikant werd alleen de dubbel gewonnen. Jeugdspeler Yorben proefde voor een eerste keer van de volwassenenreeks en moest leergeld betalen. De E-ploeg staat momenteel op een laatste plaats in 9de B

F-ploeg SPORTA: Onze nieuwste ploeg speelt een solide seizoen. De eerste in de reeks bleek toch een maatje te groot en werd met duidelijke 8-2 cijfers opzij gezet. Kapitein Katrien kon de eer nog redden met 2 matchen.

SPORTA Jeugd

A-ploeg: De A-ploeg speelde een belangrijke match tegen Borsbeek A. Deze werd overtuigend gewonnen met 9-1. Enkel de dubbel werd prijs gegeven aan de tegenstander. De underdog voor de titel in ERE was dit een uitstekend resultaat.

B-ploeg: Tegen een sterk Omni Vrembo werd er verloren met 3-7. Sam was zeer sterk en won 2 matchen, waaronder tegen een D0. Jonas en Wannes namen de dubbel voor hun rekening. Elke week leren zij bij en spelen ze beter en beter.

C-ploeg: op bezoek bij Leugenberg werd er verloren met 8-2. Kopman Yorben nam de enige 2 matchen voor zijn rekening. Na nieuwjaar is er duidelijk meer tegenstand en zijn de matchen steeds spannender. Hiervoor betalen ze op deze moment nog wat leergeld maar in de nabije toekomst zal dit zijn vruchten afwerpen.

E-ploeg: Zij genoten van een vrije speelweek

VTTL - AVVV

VTTL JEUGD A: Zij genoten van een vrije speelweek

AVVV

A-ploeg: De leider in de hoogste afdeling genoot van een vrije speelweek

B-ploeg: deze match zal gespeeld worden op een andere datum.